Gå til innhold

Mr Jhols

Mr Jhols

Ble med: 06 feb. 2016
Frakoblet Sist aktiv: I går, 22:27
-----

I emne:Hvorfor Pattaya?

I går, 11:31

Du får med det meste Thaibreak. skal ikke legge til noe som helst av severdigheter, men vil bare legge til det som har «truffet» meg og det er atmosfære som byen har. elsker det pulsenende livet og alle sanseinntrykk som en blir «bombadert» med.
Kontrastene er så enorme i forhold til det jeg er vant med her hjemme.

I emne:Nedtelling til avreise Thailand \ Filippinene

I går, 10:50

10 dg

I emne:Hvor og hva i Thailand?

I går, 10:46

ble stille på han Don. noen som har hørt hvordan det gikk med turen hans?

I emne:Hvorfor Pattaya?

I går, 10:38

Vel kvalitets musikere var jo nettopp noe jeg erfarte og refererte til i Pattaya Det er noen Jazz eventer ol i Hua Hin også, men så langt ikke vært på noen av de enda. Cover band er det nok av der også, men det er og blir ølmusikk

det er vel noe som jeg synes er dårlig med pattaya. eller egentlig generelt om thailand. skulle jeg ønsket meg noe mer av pattaya så måtte det være mer musikk festivaler, konserter og kjente dj’s som kunne vært med på å økt populariteten og renommé til byen.
nattelivet det er jo verdensberømt. fått puttet inn noen kule artister og dj,s vill vært max....

I emne:Hvorfor Pattaya?

I går, 10:19

For å ikke glemme sputnik ja. Helt klart jeg hadde spesiellt de to i tankene!

For å ikke glemme sputnik ja. Helt klart jeg hadde spesiellt de to i tankene!ja, det skal bli spennende å ta seg en tur over til hua hin. skjønner at kvaliteten der er mye høyre på det meste.
regner med at «kvalitets musikerene står i kø for å spille opp for norske pensjonister og andre som nordmenn som har rømt landet.
lol