Gå til innhold

hebba

hebba

Ble med 15 feb. 2009
Frakoblet Sist aktiv nov. 23 2019 12:14
-----

#727714 AirBnb

Skrevet av hebba30 juni 2019 - 10:23

Har hørt noe om at Airnbn er lovlig for lengre utleie, men ikke lovlig for korttidsutleie. Dette er nok for å beskytte den lokale reiselivsnæringen. En annen sak er hvorvidt en utenlandsk eier av Condo i Thailand har lov til å drive næringsvirksomhet ved utleie av bolig. Ellers er det vel som med det meste av lovreguleringer i Thailand: Bob bob, alt etter dagsformen til kontrollørene.

Par mnd må vel gå som langtidsleie,men skal sjekke mere uansett.  Mulig jeg tar inn på ett hotell noen dager først,så tar jeg det videre derfra. Da får jeg også muligheten til å se leilighet før jeg leier. 
#723277 Vibeke Skofterud omkommet.

Skrevet av hebba04 september 2018 - 08:56

Jeg synes det er helt greit at det blir opplyst at hun var alt for ruset til å kjøre noe som helst form for kjøretøy. Politet gikk jo først ut og sa at ruskjøring var nok ikke grunnen til ulykken.Bra at de no sa sannheten.Selv om hun var en kjent person,så skal de gi de samme opplysninger som den vanlige mann i gata.Tror dette vil være en tankevekker for mange nettopp fordi hun var en kjent person.Dette er selvfølgelig trist og skulle aldri skjedd.Jeg vil huske deg for dine skiferdigheter og gode humør. RIP
#722637 Det skal kuttes i trygdeytelser.

Skrevet av hebba03 august 2018 - 21:05

Dette forstod jeg og syntes det var godt forklart. Er selv uføretrygdet.
#718110 Hell Airlines.

Skrevet av hebba05 mars 2018 - 09:06

Tenk om det er noen som putter noe opp i glasset "ditt" og det er "du" som blir rabiat.

Og flyet må mellom lande (kansje i Kabul) og erstatning av håndjern og omkostninger til landingen etc.

 

Sitte på celle i flere år med mange medfanger med påfølgende pain in the ass.

 

Tør ikke tenke på det engang.

Du sier noe der.Slikt skjer jo ute på byen, men håper på at det ikke skjer oppe i lufta.
#718098 Hell Airlines.

Skrevet av hebba04 mars 2018 - 12:28

Gå tom for drivstoff i luften ?

Hehe,fått panikk da. Medbragt fallskjerm på neste flytur.
#718096 Hell Airlines.

Skrevet av hebba04 mars 2018 - 09:08

Hva er det som ødelegger din flytur til Asia,som gjør reisen til en helve... tur. Dette kan selvsagt skje på alle flyturer,men la oss ta Asia no.For min del er det rabiate unger som er det værste,tett fulgt av fulle voksne reisende.Hva er ditt mareritt på en flyreise?Reisen starter fra du drar ut av døra di hjemme.
#712598 True love

Skrevet av hebba01 desember 2017 - 12:39

Akkurat det samme har jeg opplevd noen ganger.De får telefoner på natta av falang mannen sin og de lyver så det renner av dem.Har spurt dem på forhånd om de har kjærester men de sier bare nei.Etter samtalen de har med typen sin så bare flirer de og sier at dette er ikke uvanlig.Money first. I give up.
#711608 RobertX - "Den lange kronglete veien (også kjent som "Livet")"

Skrevet av hebba14 oktober 2017 - 10:43

Skal man ha skikkelig massasje drar man hvor det er folk som virkelig kan jobben sin,utdannelse innen faget feks. Drar man på happy ending massasje så er det nok litt mulighet for tukling med litjkailn og berølelse her og der som teller mest. Jeg har selvfølgelig ikke vært på happy ending massasje siden sexloven slo inn.(snakket jeg sant no ?)
#711605 RobertX - "Den lange kronglete veien (også kjent som "Livet")"

Skrevet av hebba14 oktober 2017 - 10:21

Jeg har funnet en dame som masserer veldig bra, og er en keeper. Men de andre jentene er sure på meg, fordi jeg bare skal ha hun og ingen andre. Venter gjerne en time eller to, eller kommer tilbake neste dag.

Noen som gir happy endig, er flinke til massasje også.

Ingen regler uten unntak.
#710406 Motorsykkel nyheter/priser/forhandlere

Skrevet av hebba20 september 2017 - 16:05

Jeg har også eid en PCX i Thailand og kan anbefale den.Veldig behagelig.Jeg er bare 172cm og har ikke hatt problem,men noen som er lengre har hatt problem med setet.Rompa treffer en forhøyning på setet og det blir ubehagelig,så da må setet byttes mot et bedre et.Jeg skiftet variator(molossi) og den ble merkbart kjappere i aksen samt at den dro bedre i oppoverbakker.Jeg opplevde ingen risting/vibrasjoner det året jeg hadde den.Bremsene som er combibrems(foran og bak samtidig) var meget bra.
#709867 advarsel mot bruk

Skrevet av hebba10 september 2017 - 11:31

I Thailand har apotekene forskjellige farger i "logon" på utsiden.De som har en farge kan selge varer som ikke kreves resept,mens en annen farge kan selge som kreves resept. Ikke alle kan selge varer som kreves resept lovlig. At de selger det lell forekommer.De som selger på gata har vel for det meste fake varer som innimellom virker på en eller annen måte.Suspekte sjapper/leger selger vel det meste.Det er et sjangsespill å kjøpe medisiner uten å ha resept fra fagfolk. I Chaweng på Koh Samui finnes det egne" butikker" som selger det meste.Vet ikke om det er ekte eller fake da jeg bare kjøper gjennom Bangkok Hospital.
#709850 Livet som samboer med Thai dame :-)

Skrevet av hebba10 september 2017 - 09:55

Nå er jo dette en motorsykkeltråd pt, så jeg spør:

 

Hva er poenget med disse scootrene med doble forhjul? Senest i går så jeg en farang som kjørte friskt.

Hjemme i Norge kan disse kjøres på bil-lappen,trenger ikke mc-lappen.Mye enklere å kjøre.Når det er sagt så er det ikke mange som går fra vanlig mc til disse trehjulingene.Blir ikke sett på som en mc da det er 3hjul.


  • XYZ liker dette


#709845 advarsel mot bruk

Skrevet av hebba10 september 2017 - 08:05

Skjønner ikke hvorfor man skal kjøpe på det svarte markedet i det hele tatt.Kjøpe potenspiller hos en mc-klubb på fillipinene? Ærlig talt,man ber jo om problem.Skal man ha potenspiller så drar man til lege og får foreskrevet det.Da får man ekte varer.Kan ikke legge skylda på det originale produktet når man handler fake drugs.
#709844 Livet som samboer med Thai dame :-)

Skrevet av hebba10 september 2017 - 07:54

Hva norsk sertifikat på motorsykkel angår.

Det er ikke noe problem å kjøre uten i Thailand, og bare ha en B på lappen du bringer fra Norge. Men det blir fort dyrt i lengden. Jeg opplevde hyppige kontroller, og det kostet 400 bath hver gang. Tok endelig lappen hjemme i Norge etterhvert, og fikk A'en i tillegg. Da blir jeg bare vinket videre med et smil.

 

Så du kjører fint disse 125- eller 150- ene uten lappen. Ingen tvinger på deg den. Men da koster det som sagt litt når du ikke klarer å smette unna en kontroll.

 

Jeg var helt grønn da jeg kjørte sykkel for første gang i Thailand. Man tilvenner seg fort, men det er selvsagt en fordel med erfaring fra Norge. Det er det mange som ikke har dog, men det går stort sett bra lell. Trafikken er veldig annerledes enn i Norge, så den er man ikke forberedt på uansett. Så det er begrenset hva et norsk sertifikat hjelper i Thailand. Har man bilsertifikat og erfaring, så har man den grunnleggende trafikkforståelse man trenger. Så lærer man underveis.

 

Bruk god tid på å sette deg inne i thaienes mønster i trafikken, og kjør deretter. Følg strømmen så og si.

Du har kjørt før, Robert, så det årnær sæ.

 

Ang. ryggen din, så tror jeg bestemt at en PCX er sykkelen for deg. Mer avslappet for ryggen slik jeg ser det, og den har nok kraft

Dette kan du vel ikke anbefale noen .Kjøre i Thailand uten lappen?Bot er vel den minste bekymring hvis du skulle krasje med noen eller at en selv blir skadet.Hva med forsikring?Dette var tåpelig.Ta lappen når man er i Thailand hvis man ikke har det fra før.Da slipper man å bli gjeldsslave eller sitte i monkeyhouse.
#705976 Husbygging og finansiering

Skrevet av hebba19 juli 2017 - 09:01

Salig er de saktmodige thi di skal arve himmelriket....

Låne penger på seg selv i Norge for å betale på et hus som kjerringa eier i Thailand....

Gud bedre hvor mange naive det finnes.