Gå til innhold

Acer

Acer

Ble med 20 okt. 2008
Frakoblet Sist aktiv juni 10 2019 06:34
-----

I Thailand kan du bruke passet som et VIP-kort i lokale butikker

19 desember 2018 - 07:19

Det thailandske turistbyrået (TAT) har ved utgangen av året en spesiell kampanje som gir deg ekstra rabatt på eksisterende kampanjer ved varemagasiner og butikker i Bangkok. Kampanjen er i gang og varer til 15. januar 2019. Formålet er å øke omsetningen fra turister som reiser til og fra Thailand.

Med denne kampanjen fremmer TAT også salget av produkter som ofte er populære hos turistene, for eksempel håndlagede thailandske tekstiler, kosmetikk, husholdningsapparater og de beste thailandske varemerkene. De vil også organisere popup-arrangementer ved kjøpesentrene og varemagasiner som er populære blant turistene.

Denne kampanjen er den første i en rekke spesielle «gaver ved årets» slutt for internasjonale besøkende som stimulerer omsetningen for den lokale handelsstanden ved å øke shoppingaktivitetene, forklarer Eurblarp Sriphiromya, direktør for Thailands turistmyndigheter (TAT) i Norden og Baltikum.

 

Du kan lese mer om kampanjen og samarbeidspartnere her: passportprivileges.tourismthailand.org.

 

http://passportprivi...smthailand.org/
 

http://xn--bodposten...okale-butikker/


Nordmann fra Skjåk funnet død i Thailand

13 november 2018 - 22:08

En mann fra Skjåk i Oppland er funnet død i Nan-provinsen nord i ThailanD. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

 

Kripos ble varslet allerede 5. november, og de pårørende er varslet, melder VG.

 

https://www.vg.no/ny..._source=vgfront

 

 

https://www.nettavis...3423558654.html

 

 

https://www.dagblade...ailand/70454051

 

 


Britisk millionær og kona funnet drept i Thailand

26 september 2018 - 06:20

Thailandsk politi har funnet levningene etter den britiske millionæren Alan Hogg og hans thailandske kone, i det de mistenker er leiedrap.

Ifølge BBC melder thailandsk politi at de har funnet Alan Hogg (64) og Nod Suddaen (61) begravet på deres eiendom i Phrae-provinsen nord i landet. Hogg skal ha blitt skutt, mens kona er mistenkt drept med en hammer.

Paret ble meldt savnet forrige torsdag, og det ble ifølge Telegraph igangsatt en leteaksjon etter at politiet fant blodspor i en vask og på veggene i omkledningsrommet ved svømmebassenget. Tirsdag ble kroppene funnet begravet ved en elv på eiendommen.

https://www.vg.no/ny...rept-i-thailand

Nordmann funnet død i bil i Thailand

15 august 2018 - 09:19

Thailandske medier melder at en nordmann er funnet død i en bil.

 

Mannen skal ifølge rapportene være i 20-årene og ble funnet død i en bil på øya Koh Samui i Thailand mandag ettermiddag lokal tid.

 

En avis siterer en ansatt ved en butikk som nordmannen ofte brukte. Han forteller at mannen ankom med sin bil ved 16.30-tiden, men forble i bilen.

 

Han ble funnet død noen timer senere. Kroppen viste ingen tegn til å ha vært utsatt for vold. Politiet i Thailand tror derfor at han kan ha fått hjertesvikt. Kroppen vil bli obdusert.

 

https://www.nettavis...3423525375.html


TUI lanserer ny direkterute fra Trondheim til Thailand i vinter

25 juli 2018 - 20:04

Reisearrangøren TUI utvider nå tilbudet fra Trondheim Lufthavn og tilbyr Dreamliner direkte til både Phuket og Krabi i Thailand i vinter.

 

vi har økt antall direkteruter denne vinteren, og nå står også Trondheim for tur. Det gleder oss at vi kan få et bredere tilbud, og at det blir enda enklere å reise til Thailand fra Værnes i vinter, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

 

I tillegg til direkteruter til Tenerife og Gran Canaria vil både Phuket og Krabi nå være tilgjengelig fra Trondheim Lufthavn fra januar 2019.

 

https://www.ntbinfo....easeId=17645654