Gå til innhold

Foto

UK Visa for kona

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1
whatever

whatever

    Registrert Medlem

  • Medlemmer
  • 1 227 Innlegg:


Vi bor i Norge nå og kona fra Thailand har ikke fått sitt Norske pass ennå. Siste år var vi en tur til England og da måtte hun selvfølgelig ha visa. Et EEA visa er gratis men en må fylle ut ganske så mye informasjon og bestille tid hos TLScontakt senter i Oslo for å hente visa personlig. 

 

For andre som vil gjøre det samme husk det er EEA Visa en skal søke og ikke turistvisa som koster rundt 1500,-. Vi møtte noen på kontoret inne i Oslo som hadde tatt feil her og måtte betale.  

 

Så lang så bra. Dette visaet gjelder for 6 måneder og mitt spørsmål er følgende. Hva nå hvis vi vil reise igjen i år etter at det visa er "utgått". Har noen erfaringer her? Må vi gjennom hele søkeprosessen en gang til?

 

Ja jeg har sendt mail til TLScenteret men får bare standardsvar tilbake, les på nettsiden og dessverre går det ikke å ringe dit. Har ikke mye lyst til å måtte reise til Oslo 2,5 time for å få svar. Ei heller ta sjansen på å bestille reise å se hva som skjer.

 

På nettsiden står det noe om at man kan oppholde seg i UK også etter at dette visumet er utgått. Ikke lett å bli klok på.

 

Har noen erfaringer her?


0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere