Gå til innhold

Foto

Smart IPTV Fra alle Land overalt.

* * * * * 1 Stemmer Thailand

 • Vennligst logg inn for å svare
43 svar til dette emnet

#41
PanGei

PanGei

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 4 896 Innlegg:


i følge det PanGei skriver så ser det slik ut , jeg selv har aldri vært borti og klart meg uten denne singnalforsterkeren.

 

Ja, jeg har moden/router i første etasje. der er også den ene LinkSys boksen tilkoblet modemet/Routeren (Linksys boksen er jo en router, men går fint å koble sammen med et modem som er kombinert moden/router. Da jeg gjorde det forsvant wifi som var satt opp på modem/router. Nå er det bare wifi fra Linksys som vises.)

Den andre boksen er plassert på soverom i andre etasje. Det er betong etasjeskiller. Ville nok hatt signal opp selv uten forsterker, men om det ville være sterkt nok til å streame video vet jeg ikke. På soverommet har jeg smart-TV og Amazon Fire TV, så der ser jeg både TV og film like bra som i stuen.

 

LinkSys finnes i flere utgaver. For større hus med store avstander anbefales en pakke med 2 forsterkere (3 bokser). Det er også en utgave beregnet på lav internett-hastighet og en annen utgave for høy hastighet. Jeg hadde plukket ut et sett, men da ekspeditøren hørte jeg hadde fiber-kabel til internett sa han jeg måtte bytte til en annen utgave av LinkSys.

Har ingen annen erfaring/kompetanse på område enn det jeg har beskrevet av eget bruk. At jeg valgte LinkSys var fordi Apple selv har kuttet ut egne routere og promoterer LinkSys som alternativ i sine butikker.


Dette innlegget har blitt redigert av PanGei: 09 april 2019 - 14:45


#42
Olav Seglem

Olav Seglem

  Medlem

 • Medlemmer
 • 2 078 Innlegg:
Akkurat, takk for utfyllende svar :-)
Jeg antar avstanden mellom modemet og tv boksen er maksimalt 6 meter.
Smart tv-et med you-tube og netflix virker bra, så i grunnnen rart tv boksen er dårligere.
Alternativet er å forbinde boksene med kabel, noe som er litt ekstra arbeide, hverfall om det også skal se noenlunde bra ut :-)

#43
PanGei

PanGei

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 4 896 Innlegg:

Akkurat, takk for utfyllende svar :smile:
Jeg antar avstanden mellom modemet og tv boksen er maksimalt 6 meter.
Smart tv-et med you-tube og netflix virker bra, så i grunnnen rart tv boksen er dårligere.
Alternativet er å forbinde boksene med kabel, noe som er litt ekstra arbeide, hverfall om det også skal se noenlunde bra ut :smile:

 

Høres mer ut som et problem med tv-boksen enn med wifi, men så er det jo slik at kabel skal være bedre enn wifi. Dog virker det rart at du ikke skal ha bra signal på så kort avstand. Den maskinen jeg nå skriver på står ca 6 meter fra router og benytter wifi. Aldri noe problem uansett hva jeg måtte streame. Selv ute i hagen går dette bra. Rimelig sikker på at det er boksen din som er problemet, men hva vet vel jeg? :)#44
Olav Seglem

Olav Seglem

  Medlem

 • Medlemmer
 • 2 078 Innlegg:
Frister være enig men helt ny.
Selv om det ikke alltid har noen betydning :-)
Men antar en kabel på 10 m koster 3-400 thb, så kan i főrste omgang legge på golvet for å sjekke :-)

Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: Thailand

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere