Gå til innhold

Foto

Hente innreisevisum

- - - - -

 • Vennligst logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 179 Innlegg:

Det gjelder en sak hvor dama har fått innvilget familiegjenforening for en uke siden. I e-posten fra UDI står det:     * Hvis du søkte fra utlandet, vil ambassaden eller søknadssenteret kontakte deg.
​Mannen har fått brev fra Udi og der står det at hun må kontakte ambassaden for å få innreisevisumet...
Hvilken erfaringer har andre?
Det gikk for øvrig kun 3 uker fra papirene ble innlevert på søknadsenteret i Bangkok til søknaden ble innvilget... Er de overbemannet på UDI?#2
Tellus

Tellus

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 3 116 Innlegg:

De vet jo ikke når dama kunne tenke seg å reise til Norge. Da må hun møte opp for å få Visa til å reise til Norge i passet sitt når billetter og ting å tang er på plass. Kan vel ikke være så vanskelig skulle jeg tro.


Dette innlegget har blitt redigert av Tellus: 19 april 2018 - 22:32

En gang var jeg på samme plass to ganger...

#3
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 179 Innlegg:

Dama fikk e-post fra ambassaden torsdag og skal hente visumet mandag. Problemet var bare at mannen fikk melding fra udi at dama måtte kontakte ambassaden og i e-posten til dama fra udi sto det at ambassaden eller søknadsenteret skulle kontakte dama.... Ambassaden kontaktet dama omtrent en uke etter hun fikk e-post om at søknaden var innvilget.
​En annen ting var at det sto at det var 12 ukers ventetid på innreisevisum (7-dagers visum) når hun søkte (hun søkte ikke dette), litt dumt å betale ekstra for det når behandlingstiden på udi's side sa 3 mnd. for familiegjenforening når hun søkte, og den reelle behandlingstiden ble 3 uker...


0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere