Gå til innhold

Foto

nye duppeditter

- - - - -

 • Vennligst logg inn for å svare
168 svar til dette emnet

#161
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 206 Innlegg:


Olympus har kommet med nytt speilløst systemkamera.

 

https://foto.no/arti...naturfotografer

 

A.H.

Jeg har lest positive tester om dette, men flere klager på dårlig "viewfinder", den blir sogar sammenlignet med tv-bilde fra -70 årene og ligger langt etter konkurrentene.#162
Arild Holtet

Arild Holtet

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 23 559 Innlegg:

Jeg har lest positive tester om dette, men flere klager på dårlig "viewfinder", den blir sogar sammenlignet med tv-bilde fra -70 årene og ligger langt etter konkurrentene.

 

Det er en liten bildebrikke og ett noe stort kamerahus.  En vel drøy pris når det ikke er fullformat.  Men en ting skal sies:  Det tar bilder i en enorm hastighet, og tar skarp bilder selv med bevegelse av kameraet anti rystelsen er fantastisk bra.  Men prisen er alt alt for høy.  Vel i mine øyne.

 

A.H.#163
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 138 Innlegg:
Apple med stabil fortjeneste tross iPhone-nedgang.

Apple fikk et godt kvartalsresultat, med omsetningsvekst i musikk, filmer, apper og andre tjenester som motvirket nedgangen i iPhone-salget.

Selskapet hadde en inntekt på 20 milliarder dollar i siste kvartal i fjor og en omsetning på 84,3 milliarder dollar, og det til tross for at iPhone-salget var 15 prosent lavere enn året før.

Selv om det var litt skuffende, viser kvartalsresultatet den underliggende styrken i vår virksomhet, sier Apples konserndirektør Tim Cook.

2. januar kunngjorde selskapet at inntektene fra iPhone-salget er svakere, særlig i Kina, og at det vil gå utover selskapets inntekter. Dagen etter stupte Apple på børsen og falt 10 prosent på sin verste børsdag på flere år.

https://resett.no/20...iphone-nedgang/
Livet seglar fort forbi

#164
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 138 Innlegg:

Canon satser videre på fullformat uten speil.

 

Hils på Canon EOS RP.

 

I fjor høst dro Canon duken av sitt speilløse kamerasystem Canon EOS R, og allerede nå utvider de systemet med et nytt kamerahus. Videre bekrefter de at det skal komme seks nye RF-objektiver på markedet i løpet av året.

 

Dette bør kunne glede både de som allerede har investert i EOS R og de som mente det første kamerahuset var for dyrt. Nykommeren Canon EOS RP er nemlig omtrent ti tusen kroner rimeligere, for ikke å snakke om lettere og mindre enn EOS R-huset som kom i fjor.

 

Likevel har EOS RP fremdeles en CMOS-fullformatsensor og DIGIC 8-bildeprosessor, akkurat som storebror.

 

Men selv om den nye EOS RP er bygd på den samme teknologien, er det ikke snakk om at du får den helt samme ytelsen. EOS RP er oppgitt til å ha 26,2 megapiksler, mens EOS R har 30,3 millioner. RP har 4779 autofokuspunkter, mot 5655 punkter for R.

 

Autofokushastigheten på ned mot 0,05 sekunder er dog lik for begge kameraene.

 

Canon EOS RP har salgsstart mot slutten av måneden, og har fått en veiledende pris på 15 599 kroner – eller 25 999 med objektivet RF 24-105mm f/4L inkludert.

 

https://www.tek.no/a...en-speil/458108


Livet seglar fort forbi

#165
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 138 Innlegg:
Her er Samsungs brettbare telefon.

Galaxy Fold kommer i mai og koster omtrent 20 000 kroner.

Det er ti år siden Samsung slapp sin første Galaxy S-mobil, og det feirer de ved å lansere sin første brettbare telefon som har fått navnet Galaxy Fold. De snakket så vidt om den i fjor høst, men i kveld var det duket for detaljer.

Samsung forteller at du kan kjøpe Galaxy Fold allerede fra 3. mai. Og prisen? Som ryktet: Heftige 2000 dollar. Direkte omregnet utgjør dette omlag 17 000 norske kroner, men medregnet moms og øvrige avgifter vil nok prisen raskt tippe over 20 000 kroner her på berget.

Den nye telefonen består av en 7,3 tommer stor skjerm som brettes sammen på midten. Siden vi ikke snakker om en helt enorm skjermstørrelse her, blir altså telefonen noenlunde kompakt når den er sammenbrettet. Om ikke i volum, så i alle fall i areal.

I tillegg til den store skjermen på innsiden får Galaxy Fold en skjerm på utsiden som måler 4,6 tommer. Dermed, når den blir for liten, kan du åpne mobilen som en bok for å se på en vesentlig større overflate.

https://www.tek.no/a...-lansert/458569
Livet seglar fort forbi

#166
PanGei

PanGei

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 4 832 Innlegg:

Her er Samsungs brettbare telefon.

Galaxy Fold kommer i mai og koster omtrent 20 000 kroner.
 

Er det ingen grense for hvor dyr en telefon kan være? Nå har vi skreket over oss over de altfor dyre iPhone til over 10.000 kroner, så kommer altså Samsung med telefon til 20.000 kroner!

 

Blir nok litt utsettelse før jeg oppgraderer, men det blir definitivt ikke telefon til 20.000 kroner.#167
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 138 Innlegg:
Hver sin smak ,
Kommer ikke til og stige over 3000 kr på neste tlf , ikke for at jeg er grisk med penga men hva er vitsen ?
btw fikk min første smart tlf for 1.5 år siden og skryter av det..


Jeg hadde i maaaaaangen år en blå nokia 206 , akkurat som Arild har en med knapper taster , kan ringe og sms helt topp.
Ser ute i nordsjøen nå etter vi fikk låv og ta med oss mobilen ut , det er heeeeeeeeelt forbanna umulig og få kontakt med folk fordi de har planta seg i denne mobilen.
Selv da hadde jeg min lille blå nokia 206 som jeg låste inn i boksen på heliporten , per idag ligger min smart tlf i Stavanger og jeg bruker nettbrett ute.

Dette innlegget har blitt redigert av Acer: I går, 14:51

Livet seglar fort forbi

#168
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 206 Innlegg:

Min Microsoft Surface P ro4 ble gravid og det var ikke plass til den gravide batterimagen i det trange skjørtet, så Microsoft/Elkjøp spanderte ei helt ny jente på meg av samme årgang... Den oppdaterer og oppdaterer. Foreløpig 14 kvalitetsoppdateringer og 38 driveroppdateringer...(Den må restartet mellom hver kvalitetsoppdatering).  Hadde det ikke vært for at det er en skikkelig dugelig planke hadde jeg skjeina den ut vinduet nå...#169
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 206 Innlegg:

Har bestilt denne fra foto.no i dag... (ZHIYUN Smooth 4) Gimbal for telefon...

Håper den svarer til forventningene.Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: AF

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere