Gå til innhold

Foto

nye duppeditter

- - - - -

 • Vennligst logg inn for å svare
163 svar til dette emnet

#161
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 203 Innlegg:


Olympus har kommet med nytt speilløst systemkamera.

 

https://foto.no/arti...naturfotografer

 

A.H.

Jeg har lest positive tester om dette, men flere klager på dårlig "viewfinder", den blir sogar sammenlignet med tv-bilde fra -70 årene og ligger langt etter konkurrentene.#162
Arild Holtet

Arild Holtet

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 23 546 Innlegg:

Jeg har lest positive tester om dette, men flere klager på dårlig "viewfinder", den blir sogar sammenlignet med tv-bilde fra -70 årene og ligger langt etter konkurrentene.

 

Det er en liten bildebrikke og ett noe stort kamerahus.  En vel drøy pris når det ikke er fullformat.  Men en ting skal sies:  Det tar bilder i en enorm hastighet, og tar skarp bilder selv med bevegelse av kameraet anti rystelsen er fantastisk bra.  Men prisen er alt alt for høy.  Vel i mine øyne.

 

A.H.#163
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 127 Innlegg:
Apple med stabil fortjeneste tross iPhone-nedgang.

Apple fikk et godt kvartalsresultat, med omsetningsvekst i musikk, filmer, apper og andre tjenester som motvirket nedgangen i iPhone-salget.

Selskapet hadde en inntekt på 20 milliarder dollar i siste kvartal i fjor og en omsetning på 84,3 milliarder dollar, og det til tross for at iPhone-salget var 15 prosent lavere enn året før.

Selv om det var litt skuffende, viser kvartalsresultatet den underliggende styrken i vår virksomhet, sier Apples konserndirektør Tim Cook.

2. januar kunngjorde selskapet at inntektene fra iPhone-salget er svakere, særlig i Kina, og at det vil gå utover selskapets inntekter. Dagen etter stupte Apple på børsen og falt 10 prosent på sin verste børsdag på flere år.

https://resett.no/20...iphone-nedgang/
Livet seglar fort forbi

#164
Acer

Acer

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 2 127 Innlegg:

Canon satser videre på fullformat uten speil.

 

Hils på Canon EOS RP.

 

I fjor høst dro Canon duken av sitt speilløse kamerasystem Canon EOS R, og allerede nå utvider de systemet med et nytt kamerahus. Videre bekrefter de at det skal komme seks nye RF-objektiver på markedet i løpet av året.

 

Dette bør kunne glede både de som allerede har investert i EOS R og de som mente det første kamerahuset var for dyrt. Nykommeren Canon EOS RP er nemlig omtrent ti tusen kroner rimeligere, for ikke å snakke om lettere og mindre enn EOS R-huset som kom i fjor.

 

Likevel har EOS RP fremdeles en CMOS-fullformatsensor og DIGIC 8-bildeprosessor, akkurat som storebror.

 

Men selv om den nye EOS RP er bygd på den samme teknologien, er det ikke snakk om at du får den helt samme ytelsen. EOS RP er oppgitt til å ha 26,2 megapiksler, mens EOS R har 30,3 millioner. RP har 4779 autofokuspunkter, mot 5655 punkter for R.

 

Autofokushastigheten på ned mot 0,05 sekunder er dog lik for begge kameraene.

 

Canon EOS RP har salgsstart mot slutten av måneden, og har fått en veiledende pris på 15 599 kroner – eller 25 999 med objektivet RF 24-105mm f/4L inkludert.

 

https://www.tek.no/a...en-speil/458108


Livet seglar fort forbi

Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: AF

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere