Gå til innhold

Foto

Livet som samboer med Thai dame :-)

* * * - - 5 Stemmer

 • Please log in to reply
2708 replies to this topic

#2701
Jolly J. d.e

Jolly J. d.e

  Medlem

 • Utestengte brukere
 • 19 522 Innlegg:

Plasseringen ser jo veldig bra ut. Hvordan var det med støy der, Jolly? 88 er vel "et stykke opp i lia" har jeg forstått, men med god standard og relativt rolige omgivelser.

 

Nei soi 88 er vel nærmere shoppingsenter.

Langt til sentrum, ikke så veldig langt til stranda sikkert, men ville valgt enten kortere vei til strand, (soi 67) eller i gangavstand til sentrum.

Har man moped er det greit#2702
Phay

Phay

  Medlem

 • Medlemmer
 • 21 149 Innlegg:
Er greit med moped om en skal bo i 88 ja. kjekt sted å bo for lengre opphold, men skal du kun være 1 måned, så bo mer sentralt ja.
jeg har ingenting å tape, bare alt å vinne!

#2703
RobertX

RobertX

  Medlem

 • Medlemmer
 • 977 Innlegg:

Ja jeg må se litt på dette når det nærmer seg avreise.

 

Jeg er ikke noen strandløve men jeg elsker havet og å rusle på stranda som litt mosjon hadde vært fint. Om noen finner meg liggende på stranda og slikke sol så har jeg 100% sikkert ikke noen puls :-P Det bli for døllt for meg. Men litt i skyggen med ei god bok...der har du meg :-D

 

Håper å få avklart salg av bilen i løpet av en ukes tid og da er mye gjort i forhold til økonomi for å bo i utlandet. Så jeg regner med å ha alt klart lenge før nyttår. Men pga familien samles i jula her hos gamlemor så drøyer jeg avreise til over nyttår. Pluss det gir meg tid å få solgt mer av bøkene og tingene som skal bort. Altid greit med litt ekstra cash på konto.

 

Phom tshue Robert, khap!   :-D   uttalelsen er sikkert helt på vidda enda  hehe...#2704
Tomas

Tomas

  Medlem

 • Medlemmer
 • 289 Innlegg:

Vi gleder oss til reisebrevet " Når Robert og Phay fant hverandre "#2705
RobertX

RobertX

  Medlem

 • Medlemmer
 • 977 Innlegg:

Vi gleder oss til reisebrevet " Når Robert og Phay fant hverandre "

 

LOL det skal IKKE bli noe kleine greier nei....

 

Det er jo ikke sikkert vi tåler trynet på hverandre når det kommer til stykket :-P Jeg mener....jeg er jo trønder da.... :-D Men ingen bart, skinnvest, hvite tennissokker og heimbrent på innerlomma. Værre å komme unna trønder-dialekten og humoren :-)

 

Jeg er en relativt rolig person, null stress og liker et behagelig liv. Av og til drister jeg meg kanskje til et slag minigolf, bowling eller litt jern-løfting. Kanskje FOR rolig og bedagelig :-)

 

Hehe nei jeg tror det vil være trivelig å møte andre fra Asiaforum og sosialisere litt. Så får man justere Robert-dosen alt ettersom man er allergisk eller ikke :-D#2706
Thaibreak

Thaibreak

  Medlem

 • Medlemmer
 • 731 Innlegg:

 

Jeg er en relativt rolig person, null stress og liker et behagelig liv. Av og til drister jeg meg kanskje til et slag minigolf, bowling eller litt jern-løfting. Kanskje FOR rolig og bedagelig :smile:

 

 

Dette er som skapt for en perfekt tilværelse i Thailand. Ikke drekker du bort penga, du har god tid, og fyller på med litt sosial moro. Leser litt bøker, og nyter dagene med påfyll av livets goder.

Du vil få det som egget i plomma der.#2707
Thaibreak

Thaibreak

  Medlem

 • Medlemmer
 • 731 Innlegg:

Og de gangene jeg arresterer meg sjøl i å tenke at dette kan bli kjedelig i lengden, så bare tenker jeg på hvordan ting henger sammen i Norge. Vær og vind, snø og slaps, stress og mas, og minimal sosial kontakt med omverden. Jeg kjenner knapt naboene mine.

Da kommer gleden tilbake i på et blunk  :-o#2708
Phay

Phay

  Medlem

 • Medlemmer
 • 21 149 Innlegg:
Det er hva en gjør det til, og jeg har ikke kjedet meg ett sekund her nede nå, for jeg er ikke på ferie. Det er ingenting annet jeg må gjøre enn å opprettholde gode og sunne rutiner, for å ha en tilværelse fyllt med meningsfulle dager, som om jeg møtte opp på jobb. Hverdager og helgedager for å skille mellom dagene.

Tror dette blir bra for deg jeg Robert.
jeg har ingenting å tape, bare alt å vinne!

#2709
RobertX

RobertX

  Medlem

 • Medlemmer
 • 977 Innlegg:

Ja jeg har faktisk vært inne på tanken å utvide 1-2 måneder til 3 måneder og ta språkkurs denne biten også. Tror det er greit å hive seg uti det med språket med en gang samt å etablere en god rutine.

 

Hvordan gikk det foresten med treningen ellers? Du nevnte å teste et Muy Thai sted tidligere men husker ikke at du har nevnt noe mere etter det? Så på det ene bildet fra 88 at de har tredemøller og det er perfekt for meg når jeg vil ha en 1 timers økt for å få bevegd meg. Det beste er å gå ute i det fri selvsagt, men det regner jeg med å ha som en ekstra bit når jeg tar meg en tur inn til sentrum eller stranda for å loffe litt.

 

Hvor lenge blir du værende i Thailand i denne omgang, Phay? Jeg ser for meg at det blir tidlig februar til tidlig april, kanskje tidlig mai om jeg tar en 3 måneder. Og om jeg får det til så skyver jeg det fram til tidlig januar til tidlig april.


1 Bruker(e) leser dette emnet

1 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere