Gå til innhold

Foto

Investeringer i Thailand!

- - - - -

 • Please log in to reply
143 replies to this topic

#141
Tullebukken

Tullebukken

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 755 Innlegg:

Litt feil i det jeg mener! har man penger når man kommer ned og kjøper et rom og leier det ut (eller bor der)

. får man ikke brukt opp pengene. Sier seg selv at man kjøper noe i sitt eget navn!


Dette innlegget har blitt redigert av Tullebukken: 10 september 2017 - 12:41


#142
England65

England65

  Medlem

 • Medlemmer
 • 159 Innlegg:

Siden land og hus i Isan har vært oppe til vurdering, og blitt vurdert som ett risiko og tapsprosjekt fra min side, + frivillig bli hovedrolleinnehaver i noe jeg ikke kommer til å trives med. Kanskje bedre sagt, havnet på en plass jeg ikke kan eller vil trives. Jeg forstår godt at noen trives, og finner roen der, jeg kan desverre ikke det.

Hvordan står det til med condo markedet? Ser mange steder så har prisene stagnert over en ti års periode? Tenker da på litt utenfor sentrum Cha Am, Hua Hin, Jomtien etc.

Noen som har erfaringer ved kjøp, overførsel av condoen, advokater, føre var etc?
Følger med på valuta kursen, og ser etter en plass jeg kan trives.

Sjøutsikt, balkong gjerne noen etasjer opp, svømmebasseng og ordnede forhold med security etc. Fortrinnsvis Cha Am. Om noen har noe slint til utleie, ta kontakt.

Hei...

Jeg kjøpte selv bolig i Hua Hin for 5 år siden, selv brukte jeg noen timer hos en advokat og endte opp med valget at tomt og bolig ligger i et AS, var også hos kommunen for å høre om det eventuelt ville medføre noen form for problemer, men nei, ingen problem. Eier nå 49%, min kone 49% og en ansatt på advokatkontoret siste 2%, så føler meg i trygge hender. Når det gjelder spørsmålet om å kjøpe, ja så er det fortsatt kjøpers market pga sterk THB. Leiligheter med sjøen koster noe mer, en kan selvsagt kjøpe gammle 1 roms leiligheter til rundt 2 millioner THB, jeg spiller golf med mange Nordmenn i området og de aller fleste eier sin egen bolig.#143
Phay

Phay

  Medlem

 • Medlemmer
 • 21 149 Innlegg:

Hei...
Jeg kjøpte selv bolig i Hua Hin for 5 år siden, selv brukte jeg noen timer hos en advokat og endte opp med valget at tomt og bolig ligger i et AS, var også hos kommunen for å høre om det eventuelt ville medføre noen form for problemer, men nei, ingen problem. Eier nå 49%, min kone 49% og en ansatt på advokatkontoret siste 2%, så føler meg i trygge hender. Når det gjelder spørsmålet om å kjøpe, ja så er det fortsatt kjøpers market pga sterk THB. Leiligheter med sjøen koster noe mer, en kan selvsagt kjøpe gammle 1 roms leiligheter til rundt 2 millioner THB, jeg spiller golf med mange Nordmenn i området og de aller fleste eier sin egen bolig.


Hei England
Jeg har bestemt meg for noen områder jeg kan tenke meg å bo, så nå er det bare å få tilslaget på rett plass til rett tid. For mitt vedkommende blir det condo, selv om jeg kan få "mer" for pengene om jeg kjøper villa til samme pris, så tenker jeg med rett leilighet, så vil det være lettere å få solgt igjen, uansett hvordan markedet vlir fremover.

Det er noen condo komplexer her i Hua Hin som er solgt nesten før de når ut på markedet med annonser, og det er en av de jeg nå venter på å få slått kloa i til rett pris.
jeg har ingenting å tape, bare alt å vinne!

#144
Tullebukken

Tullebukken

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 755 Innlegg:

Uansett hva alle sier, det er skjøte i eget navn som gjelder.Also tagged with one or more of these keywords: Thailand

0 Bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere