Gå til innhold

Foto

Gledelig jul og et godt nytt år!

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1
tavarish

tavarish

    Medlem

  • Medlemmer
  • 5 599 Innlegg:

*
PopulærAsiaforum.no ønsker alle våre medlemmer og gjester en gledelig jul, og et godt nytt år!

2014 har atter igjen vært et fantastisk år for forumet. Vi har vokst med mange nye medlemmer, svært mange nye innlegg og ikke minst mange spennende emner. Og antallet besøkende som til daglig leser forumet er stadig økende.

Tusen takk til alle dere som bidrar med innlegg med innsatsen i år (det er fortsatt noen dager igjen av året som vi håper dere skriver flere gode innlegg på). Til dere som bidrar med å lese forumet - takk for at dere gjør nettopp det. Vi håper at flere av dere melder dere inn på norges største - og beste - forum og bidrar med skriverier.

Vi vil ellers få takke våre kjære annonsører. Spesielt vil vi trekke frem Sunquest Travel - verdens kanskje mest servicevennlige og hyggelige reisebyrå. Mats og Jarle gjør en jobb helt utover det man kan forvente, og gir våre medlemmer ekstra god service og gode priser. Og de har støttet oss i svært mange år. Skal du reise, kontakt dem på www.sunquest-travel.no.

Vi vil også trekke frem Sailor Inn i Pattaya, Thailand. Arve som eier stedet har vært med som annonsør på forumet nesten fra tidenes morgen, og servert mange av våre medlemmer den beste norske maten man finner utenfor norges grenser. I tillegg besitter Arve unik kunnskap om Pattaya og Thailand som han gjerne deler med seg om man treffer han på et av hans steder. Vi anbefaler Sailor Inn på det varmeste, se hvor de holder til på www.sailorinn.com.

Agoda.com vil vi også trekke frem - vår eminente hotelltjeneste hvor man finner alle verdens hoteller til garantert laveste pris (det er en egen garanti om dette). Forumet får en liten sum penger hver gang et av våre medlemmer bestiller rom via søkeboksen på forsiden av forumet. Tusen takk til alle av våre medlemmer og gjester som gjør dette i løpet av et år. Det koster ikke noe mer for dere, men gir forumet noen kroner ekstra. Er du medlem eller gjest og ikke benytter denne søkeboksen så setter vi pris på om du kan gjøre det til alle dine fremtidige reiser - uansett hvor i verden du skal. Du finner den på forsiden av forumet, altså her www.asiaforum.no.

 

Ellers tusen tall til alle dere andre av våre annonsører. Vi oppfordrer våre medlemmer og gjester til å støtte våre annonsører da det er de som økonomisk holder forumet oppe. Og så er det dere medlemmer og gjester som gjør at forumet innholdsmessig er best i Norge!

For 2015 har vi flere planer om forbedring, og videre vekst. Sammen med alle dere skal vi få det til.

Igjen, ha en gledelig jul og et fantastisk godt nytt år!

 

Vedlagt fil  Julen 2014.jpg   447,96K   3 Antall nedlastinger#2
Arild Holtet

Arild Holtet

    Registrert Medlem

  • Medlemmer
  • 24 555 Innlegg:

Tak takk, og det samme til Asiaforum og alle som driver forumet fremover.

 

A.H.Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: AF

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere