Gå til innhold

Foto

Singapore Airlines oppgraderer champagnen

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1
tavarish

tavarish

    Medlem

  • Medlemmer
  • 5 599 Innlegg:


Singapore Airlines Business Class-gjester kan nå nyte smaken av champagnen Prélude “Grands Crus” fra Champagne Taittinger ombord på flygninger over hele verden.
 

Champagnen er produsert av et av de få gjenværende familie-eide champagne-husene. Champagne Taittinger bruker kun druer fra sine Grand Cru-vinmarker til Prélude “Grands Crus”. Champagnen har like deler Chardonnay og Pinot Noir druer.

– Vi er svært stolte over at Singapore Airlines er det eneste flyselskapet som tilbyr Champagne Taittinger Prélude “Grands Crus” ombord. Den er lagret i mer enn fem år og er en elegant, eksklusiv champagne jeg er trygg på at våre gjester vil sette stor pris på, sier salgssjef for Norge Henrik Hanevold i Singapore Airlines.

Champagnen ble valgt ut av flyselskapets eget vinpanel i en omfattende blindsmakning. Panelet består av Australias første Master of Wine, den første asiat som ble Master of Wine, Jeannie Cho Lee, og den britiske vinjournalisten, -forfatteren og –kjendisen Oz Clarke. Panelet vurderte både kandidatenes utseende, farge, bouquet og smak, samt deres egnethet for å nytes om bord på fly, hvor luftfuktigheten er noe lavere enn på landjorda.
 

– Champagnen vinpanelet valgte står godt til resten av opplevelsen våre passasjerer får når de reiser med Singapore Airlines. Vi er opptatt av å strekke oss lenger. Det gjør at vi naturligvis er kompromissløse når det gjelder mat- og drikke-kvaliteten om bord. Derfor er vi svært glad for å få denne champagnen som en del av tilbudet til våre gjester, sier Henrik Hanevold.

Les resten herhttp://www.boarding....rt.asp?id=59012Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: Asean

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere