Gå til innhold

Foto

Verdens beste flymat

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1
tavarish

tavarish

    Medlem

  • Medlemmer
  • 5 599 Innlegg:


Matmagasinet Saveur har kåret flyselskapene med verdens beste flymat. Singapore Airlines og Emirates vinner kåringen i hver sin kategori.

Singapore Airlines vinner kåringen i det kulinariske magasinet Saveur for beste flymat på Economy Class. 

 

Her får du servert middagen din på ordentlig servise, med et varmt håndkle og en smakfull, kvalitetsmeny som varierer med reisemål. Selskapet får også skryt for sin store, varierte vin- og drinkmeny som selvfølgelig inkluderer ekte Singapore Sling. 

 

Tidligere i høst ble Singapore Airlines kåret til det beste flyselskapet i Asia under World Travel Awards. 

 

Les også: Her er Asias reiselivsvinnere

 

Turkish Airlines, Korean Air og Virgin Atlantic blir også trukket frem som enestående på flymat på Economy Class av Saveur.

 

Ekspertpanelet som har reist verden rundt for å spise flymat bestod av 36 redaktører, fotografer, reiseskribenter og kokker.

 

Luksus i lufta

For andre år på rad, går seieren for beste flymat på First og Business Class til Emirates. Der får reisende på første klasse servert et syv-retters måltid og årgangsvin. Flyselskapet har fått prisvinnende kokker til å lage menyen. 

 

Panelet har begrunnet seieren med at maten er sunn i tillegg til å være himmelsk god, og verdig å servere på ethvert femstjerners hotell. 

 

Emirates er et av verdens mest luksuriøse flyselskaper, og det kommer tydelig fram i denne kåringen. I sin begrunnelse for seieren, skriver Saveur blant annet:

​«På en lang tur, er det ingenting som er bedre enn å ta en forfriskende dusj (det er to om bord) før du kan nyte delikatesser som iransk kaviar med rømme og blinis, eller lam med ovnstekte grønnsaker og kremet potetmos mens du nipper til et glass champagne i en privat første klasse suite».

Les resten herhttp://www.abcnyhete...ns-beste-flymat


This post has been promoted to an article

Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: AF

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere