Gå til innhold

Foto

Nyttige saker å ta med seg på reisen (Artikkel)

- - - - -

 • Vennligst logg inn for å svare
4 svar til dette emnet

#1
tavarish

tavarish

  Medlem

 • Medlemmer
 • 5 599 Innlegg:


Vi har samlet sammen de 20 beste, kuleste og nyttigste dingsene som vil gjøre reisen din mye enklere, og ikke minst mye morsommere. Noen av dingsene er helt nye, andre er relativt nye klassikkere, men en ting er sikkert - de er noen virkelige vinnere.
1cb8d6b431fe618fe2e03fdab4532249.jpg
Denne lille baggasjevekten er helt genial å ha med deg i kofferten når du reiser. Etter en hyggelig reise med en del shopping, kan denne smarte dingsen spare deg for noen tusenlapper på flyplassen. Du kan naturligvis også veie andre ting med baggasjekvekten din - en hund, et spedbarn eller konkurrere om hvem som har størst trekkkraft i armene.

d890f3593f9001dd17f45b871f92c4fa.jpg

Tomt for batteri igjen, når det ikke er en stikkkontakt tilgjengelig? Ikke noe problem! Med denne smarte solcelleladeren kan du lade din iPhone eller annen mobil uansett hvor du er. Og har man ikke sol og må lade opp batteriet på kvelden eller natten for eksempel så kan man benytte seg av Powertrekk som er en lader drevet av vann, klikk enkelt og greit på denne lenken for å finne ut mer om denne svenske innovasjonen. Eller hva med å ta med seg en hel Powerback på reisen, slik at du har masse strøm å lade opp dine elektriske enheter med?

5701_5700_5699_2078_ultralett-sammenlegg

Iblandt vil man ikke ha den største ryggsekken når man er på reise. Ultrasil ryggsekk er praktisk og genial, så liten at du knapt nok ser den når du ikke har bruk for den. 68 gram og perfekt størrelse til å ha i lommen. Denne vil du ha god bruk for.
eafe136667a28d60c13606f6a0467c1e.jpg
Skal man først kjøpe seg en toalettmappe, hvorfor ikke velge den absolutt tøffeste. Volkswagen Folkebuss toalettmappe vekker rett og slett oppsikt og kommer i både rød og blå farge. Har man heller forelsket seg i den ikoniske Volkswagen Boble så kan man selvsagt få den som tolaettmappe i rød farge. Begge to rommer ellers alt du har bruk for, og litt til.

13407.jpg

Har du verdisaker med deg på reisen som du er redd for at tyver skal få hånd om? Hvorfor ikke da legge disse verdisakene i en falsk tube med Tan Safe solkrem. Sjansen for at tyven vet at du har verdisaker og ikke solkrem i denne tuben er forsvinnende liten. Rett og slett en billig måte å få litt mer trygghet på.

f252cae6d6691baff0facdd9b0e907bf.jpg

Har du med deg kamera, mobil, hodetelefoner eller annet som ikke er spesielt glade i vann eller sand så er det futteral på sin plass. Her kan man velge futteraler av 3 størrelser som alle sikrer dine verdisaker slik at du kan nyte de gjennom hele ferien. Dette er en rimelig måte å ta vare på sine ting på.

wicked-wedge.jpg

Kombinert oppblåsbar solstol og strandmadrass er akkuratt det man skal ha med seg på reise. For hvor mange timer vil man ikke tilbringe på stranden i løpet av ferien, og med denne geniale solstolen og strandmadrassen er det rimelig og komfortabelt.

1280174926795.JPEG

Ha det morsomt på baggasjebåndet når du ankommer reisestedet med dette klistremerket til din koffert. Det ser rett og slett ut som om kofferten har revnet og du har med deg noen hundre kilo kokain i kofferten. Det blir garantert en snakkis rundt baggasjebåndet om man er modig nok til å kjøpe dette morsomme klistremerket.

6cf432188b8a64f8fe988677236934d6.jpg

Har du fått vann i mobilen fordi du glemte å kjøpe futteralet vårt som sikrer mobiltelefonen din? Fortvil ikke og dropp alle potensielt skadelige kjerringråd med ovner og hårfønere. Slå av telefonen omgående og legg den i Save-A-Phone, og la molekylsilene trekke fuktighetene ut av den. Når fuktindikatoren er blå, er telefonen tørr og med stor sannsynlighet reddet.

ee149de090f60d9f637e29cb3d2cec03.jpg

De fleste av oss føler oss nok ganske trygge når vi låser døren til våre hjem, men på hotellrom eller gjestehus er det ikke sikkert at alle føler seg like sikre. Add-A-Lock portabel er nettopp hva det høres ut som - en lås du kan ta med deg. Du kiler den inn i døråpningen, lukker døren og hekter på sikkerhetslenken. Nå er døren låst fra innsiden, på ordentlig, og ingen har nøkkelen ettersom det ikke finnes noen. Genialt.

usbcell.jpg

Batterier - selve forutsetningen for et moderne liv - har en stor ulempe: De utlades alltid på feil tidspunkt. Dette er et vitenskapelig faktum basert på at man egentlig aldri vil at batterier skal ta slutt. Og da har vi en mulig løsning som gir strøm videre - kjøp rett og slett 2 batterier som lader seg selv ved å putte dem inn i USB porten på en datamaskin eller andre steder som har en USB port.

o.2838.jpg

Vi liker gjerne å lukte godt enten vi er hjemme eller på reise. Og for å lukte godt så sprayer vi oss ofte med ulike godluktende sprayer som vi liker. Men etterhvert så blir den gode lukten svakere og hva gjør man da? Vi har løsningen, kjøp enkelt og greit en parfymerefill som er såpass liten at man enkelt kan ha den i vesken eller lommen. Da vil du alltid lukte godt.

c066317c5312749710de200d8d58bfe8.jpg

I disse tider hvor kortbruken har tatt helt over for fysisk betaling med sedler, så er det ikke noe verre enn når kortet ikke virker lenger. Og er det på grunn av at magnetstripen eller chippen er blitt slitt etter utallige ganger i bukselommen med kronestykker så er det lite man kan gjøre. Man må rett og slett få nytt kort utstedt. Noe som er kjipt om man er på reise og behøver kortet akkuratt der og da. Metallommeboken løser akkuratt dette problemet, for det er en lekker lommebok med enkel åpning som beskytter alle kortene dine!

LifeProof-back.jpg

Verdens mest solid beskyttelse for iPhone? LifeProof Iphone-futteral beskytter effektivt mot støt, smuss , vann, snø med mere. Samtidig er all funkasjonalitet i telefonen tilgjengelig. Det finnes også tilbehør i form av sykkeholder og armbånd spesielt utviklet for LifeProof dersom man lever et veldig aktivt liv på reisen.

scratch-map-580x489.jpg

Scratch Map er kart som viser nøyaktig så mye av verden som du vil. Ved levering er hele verden dekket av gullmaling som du, som på et skrapelodd, kan skrape vekk i takt med at du besøker landene. Så da er det bare å sette i gang: Reis, skrap, reis, skrap, reis, skrap …

46a0e31e2a3c409cdcf3a1a088620aad.jpg

Pledd med armer er genialt om du er litt småfrysen og ønsker å sitte ute på balkongen og slappe av - om du synes det samme så er det bare å sjekke ut om ikke Snug Rug også kan være noe for deg. Det fås i flere farger, er 100% polysester (fleece) og kan vaskes i maskin.

3_mobile.jpg

Er det noe vi mennesker elsker så er det å snakke om været. Nå kan alle værnerder få ekstremt detaljert informasjon ved hjelp av den WiFi-baserte værstasjonen Netamo. Her har man utendsørssensor og innendørssensor som sender informasjonen til din mobiltelefon. Og har man flere rom man vil se temepraturen på så kobler man enkelt og greit bare opp flere innendørs sensorer. Kanskje dette ikke er noe man tar med seg på reisen, men man kan sitte på reisen og se hvordan været er hjemme og nyte det.

531bb5f8fc39c71b886bbfb4940718f5.jpg

Det er ikke til å komme fra at mange nyter en kald øl når man er på reise. Og da er kanskje en ring som kan åpne din øl midt i blinken. Eller kanskje man vil telle hvor mange øl man faktisk drikker mens man er på reise og da er en Beer Tracker hva du skal ha - for den holder tellingen. Bli ellers festens midtpunkt med en ølåpner som skyter avgårde korken etter at flasken er åpnet, men vær forsiktig å ikke send den avgårde i retning mennesker.

khom-loy.jpg

Alle som har vært i Thailand vet hva Khom Loy er for noe - disse vakre ballongene med ild i som man sender avgårde mot verdensrommet. Her kan man kjøpe disse og de er biologisk nedbrytbare. Men sjekk alltid med din kommune om det er lov å sende de opp før du eventuelt kjøper, for det kan være en brannfare.

tanntr%C3%A5d.jpg

Er du også avhengig av bacon? Ta med deg bacon i form av tanntråd når du er ute og reiser. Den perfekte smaken samtidig som du blir ren mellom tennene også. Perfekt! Og fortvil ikke om du elsker bacon men ikke bruker tanntråd. Da kan du prøve bacon tannpirkere, bacon mintpastiller, bacon drops eller bacon beans.

2b550dff4f97cf189e6a38f1422539a7.jpg

Er du tørst og må ha vann, men er usikker på om vannet er rent nok? Da kan LifeStraw vannrenser kanskje noe for deg. Den inneholder masse finurlige filtre som fjerner 99,9% av bakteriene og 99,9% av parasittene i forurenset vann. I praksis innebærer dette at du, dersom du skulle bli tørst på eksempelvis en spasertur, kan stikke din LifeStraw vannrenser i en vanndam og drikke store slurker. Perfekt når du er tørst.

Det gjøres oppmerksom på at denne artikkelen inneholder en del reklame for nettbutikken Coolstuff.no. Asiaforum.no mottar en provisjon for alt som kjøpes av de som klikker på noen av lenkene i denne artikkelen, eller på denne lenken, og dette er midler som benyttes til å drive norges største reiseforum for Asia. Løp og kjøp - og takk for støtten!


This post has been promoted to an article

#2
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 208 Innlegg:

Det er en dings vi har blitt helt avhengig av..... Batteribanker, de har vi 4 stk. av... Bruker den til å lade mobil, nettbrett, batteri til kamera. e-sig.... Man bli litt sløv med å lade hjemme....#3
SomLak

SomLak

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 10 668 Innlegg:

Det er en dings vi har blitt helt avhengig av..... Batteribanker, de har vi 4 stk. av... Bruker den til å lade mobil, nettbrett, batteri til kamera. e-sig.... Man bli litt sløv med å lade hjemme....

Må man lade opp e-sig ?#4
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 208 Innlegg:

Må man lade opp e-sig ?

Jepp, jeg bruker er 1200 mAh batteri....#5
VetBest

VetBest

  Medlem

 • Medlemmer
 • 1 208 Innlegg:

Trenger man å vaske penger kan det være kjekt å ha med seg BitSoaps...

 

https://twitter.com/...5720448/photo/1Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: AF

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere