Gå til innhold

Foto

Norsk Tv m/Android IPTV boks

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
Ingen svar til dette emnet

#1
ahg

ahg

    Registrert Medlem

  • Medlemmer
  • 142 Innlegg:Norsk / Svensk / Dansk TV via IPTV

Norsk / Svensk / Dansk TV via Scan Sat Network Asia Co Ltd.
Postet bildeEr det noen som har erfaring med denne ip.boksen og ser norsk tv pr.dato.hadde tenkt å prøve et abbonemang her hvis andre har gode tilbakemeldinger.

VIP Reiser fungerer nå som en «kiosk» for dette selskapet hvor man kan kjøpe og abonnere på Android IPTV bokser med diverse norske, svenske og danske tv-kanaler i tillegg til et utvalg fra andre land. Flere kanaler er underveis, og det er gratis abonnement ut året 2012.

Boksen er en Android basert pc som kan brukes til internett, spill, nedlasting av android apps og også brukes som en vanlig pc på din TV. Den har trådløs fjernkontroll og kan også tilkobles tastatur og mus. Den tar inn internett via trådløs tilkobling eller LAN kabel. Man kan koble til ekstern harddisc via USB og den leverer signal til TV via HDMI kabel som følger med. Det kommer også VOD (Video on demand) tjeneste som gjør at man kan bestille videofilmer via tjenesten, og det vil utvikles nye tjenester etterhvert.

VIP Reiser har også en boks stående på vårt kontor som man kan prøve før man eventuellt kjøper og abonnerer, men all support og alle spørsmål vedrørende det tekniske fåes ved å henvende seg på telefon 0907361536 (+66907361536) begin_of_the_skype_highlighting skype-ie-addon-data://res/numbers_button_skype_logo.png(+66907361536) FREE end_of_the_skype_highlighting som er direkte til selskapet som formidler disse.

Android boksen Boksen koster 15.000 thb med abonnement ut 2013, og års abonnement koster deretter 8.000 thb pr år.

Flere kanaler kommer fortløpende, og de regner med å ha ca 60 kanaler tilgjengelig om noen måneder. Derav også noen Thai kanaler slik at man også kan ta denne med til Norge for de som ønsker å se på Thai TV.

Foreløpige kanaler:
NRK 2
TV 2
TV 2 Nyhetskanalen
TV Norge

Sjuan Sverige
Sverige TV 4 Film
Sverige TV 3

Danmark TV 4
Danmark TV 2
Kanal 6 Danmark

BBC
EurosportKjøp og få tilsendt denne IPTV løsningen direkte, ferdig konfigurert:
Android Smart Box med IPTV15 000.00THBAdresse for forsendels​e:
0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere