Gå til innhold

Foto

Ny veldedighetsfest i Mjøndalen

- - - - -

  • Vennligst logg inn for å svare
1 svar til dette emnet

#1
westendman

westendman

    Medlemmer

  • Medlemmer
  • 7 802 Innlegg:


I kveld, lørdag 22.09, er det forventet fullt hus på samfunnshuset i Mjøndalen. Da samles nemlig Den Norske Thailandske Kvinneforening til veldedighetsfest for tredje gang. Og det er ingen hvem som helst som står på gjestelisten.

Programmet er spekket og det blir mye kultur og ikke minst mat denne kvelden. Det hele starter med en sang til ære for den thailandske kongen. Deretter blir det taler av ambassaderåden fra den thailandske ambassaden i Oslo og ordfører Bent Inge Bye. Også styrelederen i kvinneforeningen skal tale for det blir en stor buffé-. Utover kvelden blir det oppvisning i tradisjonelle Thai-danser og visning av nasjonaldrakter og i moderne dans. Det deles også ut priser og premier og premien til «veldannede barn i thailandsk folkeskikk» høres rimelig eksotisk ut.

#2
Arild Holtet

Arild Holtet

    Registrert Medlem

  • Medlemmer
  • 24 535 Innlegg:
Må smile av en venn fra Norge sin bemerkning, når han leste denne artikkel. Han har vært gift med to thaier, som begge var svært utro og fant "rikere" nye ektemenn. Ordrett tale: Dem rotter seg sammen og får hjelp i Norge. Hvilken hjelp får du i Norge Arild?


Vel det er nok noe som ikke har likhet. Veldannede barn i thailandsk folkeskikk, og samtidig jobbe hardt for å intergrere seg. Var litt pussig. Det blir sikkert en fin samling.Postet bilde


A.H.

Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: Norge

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere