Gå til innhold

Foto

En vanlig dag i Thailand.

* * * * - 11 Stemmer

 • Vennligst logg inn for å svare
1582 svar til dette emnet

#1581
Arild Holtet

Arild Holtet

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 24 074 Innlegg:


Det bygges videre og det er artig å følge med.  Som sikry nevnte så er det en litt annerledes måte å bygge muret til gjerde på, og som han skrev det blir garantert lys i inngangens stolper.

 

En annen ting med muren, er at de lager egen mur og ikke felles med naboens gjerde som mest vanelig er.  Det er en drøy halvmeter fra naboens gjerde, men da kan de og få malt muren enkelt på utsiden.  Støttedragerene ved bakken gjør og at muren ikke velter som vi så ofte ser, og når det er lagt på jord så synes de ikke.  Toalettet til de som jobber er mer provisoriske.

 

Som vanlig er så trekkes det ut og mures på alle hjørnene, og i midten litt ujevnt slik at pussen på søylene setter seg bedre.  I det hele virker dette gjerde mer gjennomtenkt enn det som vi ser rundt oss.

 

A.H.

Vedlagt(e) fil(er)#1582
Arild Holtet

Arild Holtet

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 24 074 Innlegg:

Hvor er kassettspilleren? Slikt var jo populært like før århundreskiftet.

 


Det begynner å ta fasong gjerdet og inngangspartiet, for de som gygger gjerdet først og hus senere her.  Litt uvant at de har dette mellomrommet på litt over en halv meter, da mellom naboen og sitt eget gjerde. Men fordelen er jo at da kan begge husene, gå mellom gjerdene og male når det trengs.

 

Selve muren som er lav og det som blir ett gjerde er ferdig nå, og det ser ut som de har tenkt nøye over hvordan de vil ha gjerdet og inngangen.  Den store skyveporten er ferdig med skinnen og rullene som portene her så ofte har.  Inngangsdøra er og ferdig, og begge deler så er stålet ferdig for å sette på det som skal bli likt gjerdet.

 

Artig å se ett litt annerledes men mye bedre gjerde som ikke velter som vi ser så alt for ofte.  Veldig solide grunnarbeider på dette gjerdet.

 

A.H.

Vedlagt(e) fil(er)#1583
Arild Holtet

Arild Holtet

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 24 074 Innlegg:

Nå er hele byggetomta ovenfor oss ryddet, og gjerdet er av det mest solide og beste jeg har sett i områdene her.  De avstivingene av grunnpilarene gjør at gjerdet ikke velter som de så ofte gjør.

 

Nå er og avkjøring/innkjøring ferdig, og denne er og mye bedre enn alle de andre rundt oss.  Ett større vannrør gjør at vannet når det regner går under innkjøringen, og vidre nedover i grøftekanten.  Da slipper man å ha soien som ei elv når det regner.

 

Den store skyveporten og døra inntil tomta er ferdig, og alt er ryddet og klart for å fylle opp med ca. 30-40 cm. jord over hele tomta.  Om det bygges videre er ikke sikkert, i alle fall ikke enda for håndtverkerene og alt de hadde er fjernet.

 

A.H.

Vedlagt(e) fil(er)Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: Thailand

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere