Gå til innhold

Foto

HELSEFORSIKRING til min kones familie?

- - - - -

 • Vennligst logg inn for å svare
2 svar til dette emnet

#1
Kokkentor

Kokkentor

  Medlem

 • Medlemmer
 • 86 Innlegg:


HELSEFORSIKRING til min kones familie? Noen forslag ? Siste mnd har det vært mange sykehus opphold på min kones familie . Og kansje det ville lønne seg å finansiere en helseforsikring på hennes nærmeste familie. slik at dette kunne bli litt rimeligere på for oss.
kokkentor :champagne:

#2
petti

petti

  Medlem

 • Medlemmer
 • 2 251 Innlegg:

HELSEFORSIKRING til min kones familie? Noen forslag ? Siste mnd har det vært mange sykehus opphold på min kones familie . Og kansje det ville lønne seg å finansiere en helseforsikring på hennes nærmeste familie. slik at dette kunne bli litt rimeligere på for oss.I vår familie, har vi vurdert helseforsikring på enkelte medlemmer, men det er dårlige vilkår og meget dyre greier.
Ofte bare store premier som er penger rett i dass.
Vi åpnet konto i en bank, hvor vi setter inn penger. De som har bra jobb og lønning bidrar til fellesskapet. De som eventuelt låner penger, tilbakebetaler pengene rett i helse kontoen. Eller de som har brukt fra kontoen uten å vite det selv ( for det er ikke alle som vet det nemlig ;) ) tror dette er ett lån som må tilbake betales (eller de betaler det de makter å få til, og det blir som regel ikke så mye, men dog).


________________________________________
Postet bilde

#3
McCoolhill

McCoolhill

  Registrert Medlem

 • Medlemmer
 • 603 Innlegg:
Vi sjekket opp priser på det her og fant ut at det lønnet seg å være selvforsikret. Her i distriktet så er helsetjenestene billige for filippinere og helseforsikringene var dyre, dekket ikke 100%,noen sykdommer/skader så lite som 20%, mange forbehold etc. Snakket med pastoren om det og han sa det samme. Selv med hans lønn på 9000 peso så hadde han råd til akutte opersjoner etc hvis noen i familien ble syke.
Men som nordmann, forsikring: JA

Dette innlegget har blitt redigert av McCoolhill: 17 februar 2011 - 02:25


Også merket med et eller flere av disse nøkkelordene: Filippinene

0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 anonyme brukere