Gå til innhold

Støtt oss
Har vi gitt deg svar på noe du lurte på, er vi blitt et lite sosialt samlingspunkt på Internett for deg eller har vi hjulpet deg på andre måter? Om så er tilfelle er vi veldig glade for det, da det viktigste målet for nettstedet er å være til nytte for medlemmer og gjester. Når det er sagt setter vi stor pris på å få en hjelpende hånd tilbake. Nedenfor finner du derfor flere måter å hjelpe oss på, og det fine er at de krever litt forskjellig av deg så du kan hjelpe på den måten du føler deg mest komfortabel med.

1. Vi er avhengig av jungeltelegrafen, vær en del av den.
2. Vær et aktivt medlem dersom du har anledning til det.
3. Støtt våre annonsører, slik at de vil fortsette å ha annonser hos oss.
4. Bør ditt arbeidsted annonsere her, så fortell dem om oss.
5. Bidra med et pengebeløp, ingen sum er for liten eller for stor.
6. Har du et nettsted selv er det fint om du legger en lenke til oss.

1. Vi er avhengige av jungeltelegrafen, vær en del av den.
En av de beste, og mest effektive, måterå annonsere på er ved å ta i bruk jungeltelegrafen. Det gjøres ved at man er litt frimodig av seg og kringkaster for venner, bekjente, kolleger også videre med interesse for Asia, at dette nettstedet er det viktigste som er funnet opp siden lyspæren. Tar de ikke hintet om å besøke oss første gang så fortsett til de gjør det, for når de først har gjort det vil de få en nær religiøs opplevelse, hvor de går fra det dypeste mørket til å se lyset. Resultatet er at godord vil øses over deg i de påfølgende uker :smile:.

2. Vær et aktivt medlem dersom du har anledning til det.
Vi er selvfølgelig glade for alle som blir medlemmer hos oss, for jo flere vi er jo sterkere blir vi. Men det er klart at et snakkesalig medlem med mye interessant å medele er morsommere enn et som ikke sier et kvekk. Så har du anledning til det setter vi pris på om du er aktiv. På den måten får vi flere innlegg som inspirere andre til å skrive noe.

3. Støtt våre annonsører, slik at de vil fortsette å ha annonser hos oss.
Vi har to typer annonsører på nettstedet. Den ene er de du finner på venstre side på forsiden og flere andre steder som støtter oss med en fast sum per år. Den andre ser du helt øverst på nettstedet og det sies at det er "Annonser fra Goooooogle" - hvor du blir tilbudt aktuelle varer og tjenester.

Annonsører som ikke kommer via Goooooogle er firma som har kontaktet oss eller som vi har kontaktet. De ønsker å støtte oss med en fast sum per år, men er selvfølgelig også interesserte i å få litt igjen for de kronene de støtter oss med om det er mulig. For at de skal fortsette å støtte oss med en annonse til neste år er det derfor viktig at du som medlem eller gjest klikker på deres annonser og tar i bruk det de tilbyr om det virker fristende. For eksempel annonser Sailor Inn i Pattaya hos oss, skal du ned til de kanter tar du deg en tur innom og spiser litt utrolig god norsk eller thailandsk mat dersom du er sulten. Eller du kan benytte deg av et av de andre tilbudene de har som du finner på deres nettsider. Si gjerne at du så annonsen deres på dette nettstedet ved bestilling eller når du treffer de. Dersom mange nok gjør dette vil de ikke kunne unngå å annonsere hos oss igjen neste år!

4. Bør ditt arbeidsted annonsere her, så fortell dem om oss.
Å finne gode annonsører er ikke alltid like lett, så det settes stor pris på hjelp i den jakten. Driver du et eget firma eller jobber du et sted som kan dra nytte av en annonse hos oss, fortell om oss slik at en annonse hos kan vurderes.

5. Bidra med et pengebeløp, ingen sum er for liten eller for stor.
Det er ikke heeeelt gratis å holde dette nettstedet, som forhåpentligvis er til glede for mange, oppe. Noen midler får vi inn gjennom annonser, men vi klarer oss ikke uten de små og store bidrag som kommer fra våre medlemmer og gjester. Synes du nettstedet er verd noen kroner så sett inn litt etter en lønning, når du har fått igjen litt på skatten, feriepengene er kommet eller ved andre anledninger. Har du lyst til å bidra kan det gjøres til følgende konto:

Konto i Skandiabanken: 9713.38.85947

6. Har du et nettsted selv er det fint om du legger en lenke til oss.
Ved å legge en lenke til oss fra ditt nettsted oppnår vi to ting. For det første kan da besøkende som besøker ditt nettsted enkelt finne frem til dette nettstedet, noe som gir oss flere gjester og forhåpentligvis flere medlemmer. For det andre gjør det at vi kommer høyere opp på listen når noen søker på oss i en søkemotor. Dette da flere søkemotorer rangerer resulatetene av et søk etter hvor mange lenker som går til hvert nettsted. Dersom du vil legge en lenke til oss kan det gjøres på to måter, du kan legge en opp tekstlenke eller du legge opp et lite reklamebanner.
Tekstlenke ser slik ut og legges til på følgende måte:

Besøk Asiaforum.no


Reklamebanner ser slik ut og legges til på følgende måte:


200px bred
Kode:468px bred
Kode:
200px bred
Kode:

Siste fra ikke-asiarelatert

276 aktive bruker(e)

  • 274 gjester, 0 anonyme brukere

Statistikk

  • Tråder: 35322
  • Poster: 681008
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Annonse

Aktuelle reisebrev

Bokanmeldelser

Valutakurser, siste 365 dager

 SisteToppBunn