Gå til innhold

Reiseverktøy på Asiaforum.no!

Vi er norges største og beste forum for Asia, og vi kommer ikke til å skrive artikler på dette forumet. Det er det rett og slett ikke behov for siden våre medlemmer skriver oppdaterte innlegg i forumet hver eneste dag. Det er en service ingen redaksjonelle nettsteder kan måle seg med, så redaksjonelle artikler ser vi som overflødige.

Men flere av våre medlemmer og besøkende har savnet en liten samling med reiseverktøy, slik som valutakalkulator, værmelding med mer. Og her har vi gleden av å presentere nettopp den samlingen!

Kontakte flyselskapet

Det kan være flere grunner til å kontakte flyselskapet du ønsker å benytte deg av. Kanskje du vil ha mer informasjon om hvilke tilbud de har under flyturen, få bekreftet en flystrekning (som regel ikke nødvendig, men det skader ikke å gjøre det) eller annet. Et nyttig nettsted for å finne lenke til flyselskapets nettsted med kontaktinformasjon er About Airline.com.

Dagsaviser verden rundt

Kunnskap er makt, og en kilde til kunnskap er dagsaviser. For reisende er det en fin måte å få litt ekstra kunnskap om landet man skal til. Du finner en fin liste med dagsaviser i Kiosken. Velg verdensdel, og deretter land for å få opp noen av landets dagsaviser som er tilgjengelig på Internett.

Kortbruk: Tips og råd ved reise

Det er ofte en fordel å benytte bankkort ved reise, da man slipper å måtte ha med seg store kontantbeløp som man kan risikere å bli frastjålet. Men vil du benytte bankkort kan det være smart å lese gjennom rådene til Visa Norge samt deres besvarte spørsmål.

Hummer og kanari

Lurer du på hvilket elektrisk adapter som brukes hvor finner du ganske sikkert svaret her, og hvor mange volt som brukes finner du ganske sikkert svaret på her. Er flyplasskoden til Oslo FBU, GEN, CIA eller FBI ... svaret kan du finne her. Leter du etter en internettkafe er det mulig du ikke trenger å lete lenger enn hit.

Valutakalkulator
Denne kalkulatoren er ikke 100% eksakt, men gir en god pekepinn på hva valutakursen er (vil du sjekke med en norsk bank kan du gjøre det her).


Jeg vil veksle:

fra denne valutaen...


...til denne valutaenValutakalkulator på tur

Skal du ut å reise og er usikker på hvor mye dine norske kroner gir deg i lokal valuta? Klikk her for valutaveksler som kan skrives ut for å tas med på turen!


E-post og egen reisedagbok
Hotmail
Walla
Gmail (ikke helt klar enda)
Packsac
Verdensværet
Været kan være vanskelig å spå, men ved å skrive inn landet eller byen du skal til her får du dagens vær og værmeldingen.


Verdenstid
Lurer du på hva klokka er der du skal? Da er dette verktøyet ypperlig for deg. Skriv inn navn på landet eller helst byen du skal til og få svaret. Åpnes ikke i eget vindu.


Nyttige nettsteder
Europeiske Reiseforsikring
Vaksiner ved utenlandsreiser
Norges ambassader
Ambassader i Norge
Sjømannskirken
Bistand til nordmenn i utlandet
Finn lokal ATM
Landsnummer i verden

Fakta om verdens land
Lonely Planet
Rough Guide
Verdens turistkontorer
Festivalguide

Siste fra ikke-asiarelatert

157 aktive bruker(e)

  • 157 gjester, 0 anonyme brukere
  • Google,
  • Bing

Statistikk

  • Tråder: 35325
  • Poster: 681370
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Annonse

Aktuelle reisebrev

Bokanmeldelser

Valutakurser, siste 365 dager

 SisteToppBunn