Gå til innhold

Om Asiaforum.no

Forumet du nå besøker har utviklet seg til å bli Norges desidert største forum som omhandler Asia. Det startet i det små som et rent reiseforum for Thailand, men over tid har kunnskapsrike medlemmer bygget opp forumet til å bli en helt unik kunnskapsdatabase som omhandler flere forhold i mange asiatiske land. Medlemskap i forumet er gratis og selvfølgelig åpent for alle som følger forumreglene.

Asiaforum.no er et solid nettsted med tusenvis av brukere, hundretusenvis av innlegg og uten gjeld.

Historien
Den 15 mai 2002 ble Bangkok.no opprettet som informasjonskilde med tilhørende forum for reisende til Thailand. Bangkok.no ble besluttet solgt i begynnelsen av 2005 og den 8 april 2005 ble Asiaforum.no opprettet for å videreføre forumdelen av det solgte domenet til glede for alle medlemmene og gjestene som benyttet forumet.

Dette ble gjort av Sean Kjetil Nordbø som er utdannet innen IT og har arbeidet som IT-ingeniør eller IT-sjef hos blandt andre flyselskapet SAS, det norske forsvar og Den Norske Turistforening. I 2003 reiste han til Asia og arbeidet som dykkeinstruktør og resortmanager, før han i 2011 returnerte til Norge og arbeidet som hotelldirektør og konsulentleder. Han har også opprettet og videresolgt en rekke aktive nettsteder i Norge.

Siden forumets opprettelse vokste det til over 9600 medlemmer og over 612.000 innlegg i over 33.000 emner frem til den 12 mars 2015 da det ble solgt til ny eier.

Hoel Digital AS står bak Asiaforum.no etter at forumet ble kjøpt den 12 mars 2015.

Tekniske tjenester på forumet
Asiaforum.no har så mye trafikk og innhold at det ligger på en dedikert server i Stavanger med sterk infrastruktur som gjør at oppetid og hastighet er garantert som svært god. Forumet blir drevet av IP.Board sin programvare med noen modifikasjoner som gir et enda bedre resultat for våre medlemmer og besøkende.

Moderatorer, medlemmer og gjester
Noen av forumets mest erfarne medlemmer har påtatt seg å være moderatorer. Deres oppgave er blant andre å prøve å holde orden på forumet ved å for eksempel fjerne innlegg som strider mot forumreglene. Å være moderator er langt fra fete bestikkelser, raske biler og kule fester, det er rett og slett en til tider utakknemlig oppgave. Så at de både klarer å bidra positivt til forumet gjennom innlegg, og utføre sine oppgaver som moderatorer på en strålende måte er ikke alltid like lett å forstå.

Uten medlemmene hadde vi ikke hatt noe forum, og uten forumet ville nok mange måtte ty til legemidler og annet når tankene om hvor lenge det er til neste ferie blir for sterke. Så om vi tar litt hardt i er det våre aktive medlemmer som gjør at folk kommer seg på jobb og mat kommer på bordet i de tusen norske hjem. Vi bøyer oss i støvet for alle de som har valgt å bli med medlem av forumet, og sier tusen takk!

Vi har vår andel gjester som kommer innom for å få med seg tips, råd og annet som våre medlemmer har skrevet. Uten at vi kjenner hver enkelt gjest personlig, er vi overbevist om at vi har verdens aller beste gjester. For ingen har så langt stelt i stand bråk, sendt sure eposter eller gjort annet som vi ikke synes så veldig mye om. Men selv om du er verdens beste gjest, blir vi enda litt gladere om du velger å bli medlem. Gjør du det får du tilgang til flere tjenester og du kan skrive et innlegg til oss fra tid til annen. Så dette er en av få vinn-vinn situasjoner i livet, så her er det bare å surfe til medlemskontoret for ditt gratis medlemskap før gikta setter inn.

Siste fra ikke-asiarelatert

239 aktive bruker(e)

  • 239 gjester, 0 anonyme brukere
  • Bing,
  • Google

Statistikk

  • Tråder: 35325
  • Poster: 681423
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Annonse

Aktuelle reisebrev

Bokanmeldelser

Valutakurser, siste 365 dager

 SisteToppBunn