Gå til innhold

- - - - -

Reiseforsikring anbefales på det sterkeste


Har du reist på ferie uten reiseforsikring før? Det er fort gjort å glemme eller kanskje tenke «det skjer jo aldri meg noe». Den avgjørelsen du gjør der kan være få uante konsekvenser for ferien din og i noen tilfeller for livet ditt. Hvert så blir flere tusen nordmenn rammet av noe på reise som gjør at de trenger hjelp av sitt forsikringsselskap, her listen over noe som kan gå galt: • Sykdom
 • Ulykke
 • Tyveri
 • Forsinkelser
 • Naturkatastrofer

Det finnes sikkert ennå mer som kan gå galt. Har man en reiseforsikring så får man hjelp hvis noen har stjålet lommeboken din eller hvis hjertet ditt stopper. Kostnadene ved et sykehusbesøk er ofte usannsynlig høye når man er turist. Det er mange historier om folk som blir liggende på lokale sykehus fordi de enten ikke har råd til transport hjem eller at sykehuset vil la dem dra hjem før de har betalt regningen sin. Et godt eksempel på hvor kostbart dette kan være er kunde hos Europeiske Reiseforsikring som fikk en regning på over 1,3 millioner etter et sykehusbesøk. Nå hadde heldigvis denne kunden reiseforsikring, men hvis ikke så hadde denne regningen blitt kunden sin. Eller ennå verre, at personen ikke ville fått den hjelpen han trengte.


Når man har reiseforsikring så er saken mye enklere. Hvis man blir syk så fikser forsikringsselskapet alt for deg. Du får den beste behandlingen som er mulig å få og hvis du trenger spesiell transport hjem, så får du det. Hvis man blir frastjålet lommeboken så fikser forsikringselskapet nødpenger til deg og ferien din blir ikke ødelagt.


Prisen du betaler for denne sikkerheten er veldig lav, den ligger på mellom 1000 og 2000 kroner. Hvis du har noen rabatter så kanskje du får den billigere. Man får også reiseforsikring når man bestiller med kredittkortet, dette fungerer fint på mindre reiser. Hvis du f.eks skal på en lenger reise i Asia, da anbefaler vi deg en skikkelig reiseforsikring slik at du er trygg på at uansett hva som skjer så er du trygg. Hvis man ikke reiser mye så kan man kjøpe reiseforsikring enkeltvis, men man må lese nøye igjennom reglene slik at man ikke får en dårlig avtale.


Hvis man ikke har råd til reiseforsikringen, så har man heller ikke råd til reisen. Hvis man ikke kjøper reiseforsikring så bærer man en risiko som er helt enorm i forhold til kostnaden. Veldig mange banker og forsikringsselskap har rabatter på reiseforsikring om man samler flere forsikringer der. Man kan også ringe forsikringsselskapene å prute ned prisen til et minimum.
0 Comments

Siste fra ikke-asiarelatert

147 active user(s)

 • 144 guests, 0 anonymous users

Statistikk

 • Tråder: 35322
 • Poster: 681053
 • Medlemmer: 10036
 • Nyeste medlem: adsense

Vennelisten

 • None of your friends are currently online

Kalender

Annonse

Aktuelle reisebrev

Annonser