Gå til innhold

- - - - -

De fem mest populære destinasjonene i Asia


Asia er verdens største og mest folkerike kontinent. Asia er alt i fra tropiske øyer til tundraen i Sibir. Det kan derfor ta flere år å utforske Asia på en god måte, men det er noen steder som man bør prioritere mer enn andre.

Da kan man se på hvilke destinasjoner som er mest populære i Asia,. For noen så er det et tegn på at dette er 5 steder man burde besøke og for andre så kan dette være 5 steder man ønsker å unngå å besøke. Det får være opp til deg!

Bangkok

Dette er hovedstaden i Thailand og en av Sørøst-Asia`s viktigste byer med tanke på økonomien. Med over 1000 skyskrapere så er Bangkok en by som faktisk bare må oppleves. I tillegg til den moderne arkitekturen så finner du attraksjoner som The Grand Palace, Temple of the Emerald Buddha og tempelet Wat Arun. Bangkok har et yrende liv og har et bredt spekter med Asiatisk mat.

Tokyo

Japan er verdt et besøk i seg selv, men Tokyo er helt spesielt. Nærmere 35 millioner mennesker bor i Tokyo, det tilsvarer omtrent 10 % av hele Japan`s befolkning. I Tokyo kan du oppleve tradisjonell japansk mat og noe av den fantastiske kulturen som er i Tokyo. Det er mye flott ny og gammel arkitektur i Tokyo, som f.eks Sensoji og Meiji.

Kambodsja

Kambodsja er et lite land i Asia`s målestokk. Landet er lite men har fortsatt over 14 millioner mennesker som bor der. Dette er et land som er fylt med historie og gamle templer, det er nettopp dette som gjør Kambodsja så spesielt. Du har alt i fra gamle templer til sterke historier om urett som f.eks «Dødens felt». En spennende matkultur med slanger, krokodiller og struts. Kambodsja har lange fine strender som kommer godt med når man får så mange inntrykk.

Bejing

Du finner ikke et mer folksomt sted, men likevel fantastisk. Med attraksjoner som den kinesiske mur, den forbudte by og sommerpalasset så har man nok å sette øynene i. I tillegg så finner du utrolige mye god mat i Bejing, hvis du vet hvor du skal lete. Du kan finne et rikelig utvalg med «streetfood» i gaten kjent som «ghost street».

Hongkong

Hongkong er en by som må oppleves på alle mulige områder. Det er en merkelig miks av kulturer, trender og mennesker. Byen har en utforming som i seg selv er en attraksjon. Vi kan anbefale et besøk til The Peak, The Big Buddha og på kvelden ta et besøk til Temple Street.

Felles for alle disse destinasjonene er at de har veldig mye historie og spennende arkitektur. Det finnes utrolige mange andre flotte destinasjoner i Asia som Bali, Malaysia, Maldivene og mange flere steder. Til syvende og sist så er det du som må finne dine topp destinasjoner!


0 Comments

Siste fra ikke-asiarelatert

151 aktive bruker(e)

  • 151 gjester, 0 anonyme brukere
  • Google,
  • Bing

Statistikk

  • Tråder: 35325
  • Poster: 681409
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Vennelisten

  • None of your friends are currently online

Kalender

Annonse

Aktuelle reisebrev

Annonser