Gå til innhold

- - - - -

De billigste hotellene finner du på nett


Når man skal ut på tur så trenger man tak over hodet og da helst så billig som mulig. De billigste hotellene finner du nå uten tvil på nett, men hvor er det billigst? Veldig mange går nemlig direkte inn på Hotels.com og tror de får den beste prisen, men det er ikke nødvendigvis riktig. Hvis du følger vår guide så kan du være 99 % sikker på at du får den beste prisen på hotellrom.

Det er i hovedsak en ting som styrer prisen på hotellrom og det er etterspørsel. Når mange vil ha hotellrom samtidig så går prisen opp og motsatt når det ikke er mange som vil bo på hotell. Et hotell bruker flere kanaler til å fylle opp rommene. Etterspørselen er ikke alltid like høy i alle kanaler og det kan man utnytte til sin fordel for å få de beste prisene på hotellrom.

Man kan bruke andre tjenester enn vi har brukt i vårt eksempel nedenfor, men normalt så har de største aktørene på sammenligning de beste prisene å ta utgangspunkt i.

1. Bruk Hotels.com

Hotels.com gir den beste oversikten over overnattingsmuligheter i en spesifikk by. Du kan også sortere veldig fint på tilbakemeldinger, stjerner eller pris. Hvis du ikke har noen preferanse selv på forhånd så er Hotels.com litt som Wikipedia på hotell.

Bruk oversikten og velg deg et hotellrom du liker. Ikke book det ennå - men kopier navnet! Noter deg ned prisen på Hotels.com.

2. Gå på Ebookers.com

Sjekk det samme hotellet på Ebookers.com. Dette er to forskjellige tjenester og det kan variere flere hundre kroner i pris på samme hotell. Samtidig så kan det være forskjellige priser med tanke på type rom, betingelser, frokost og lignende.

Ikke book noen ting som helst ennå. Noter deg ned pris.

3. Finn ut om du kan booke direkte hos hotellet

Flere hotell har begynt å tilby billigere hotellrom på sine egne nettsider for å slippe de kostbare provisjonene til de som sammenligner. Et godt eksempel på dette er Choice-kjeden, hvor det omtrent alltid er billigst rom på demmes egne nettsider.

4. Velg deg rommet som er billigst

Nå som du har sammenlignet hotellet på alle sidene så får du den beste prisen. Da har du fått den billigste prisen på nett som er. Før du booker så bør du sjekke betingelser:

Er frokost inkludert?

Når kan jeg kansellere?

Noen «skjulte» gebyrer?

Sjekk at det ikke er røykerom


Selv om tittelen på dette innlegget er «de billigste hotellene finner du på nett» så er det verdt å nevne at dersom du opplever at prisene er helt sinnsykt høye på nett. Da kan det være en løsning å ringe til hotellene og spørre om de har noen rimeligere alternativer. Det er verdt et forsøk, men kun hvis det er voldsomt kostbart.


0 Comments

Siste fra ikke-asiarelatert

66 aktive bruker(e)

  • 65 gjester, 0 anonyme brukere

Statistikk

  • Tråder: 35325
  • Poster: 681410
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Vennelisten

  • None of your friends are currently online

Kalender

Annonse

Aktuelle reisebrev

Annonser