Gå til innhold

Annonseinformasjon

Et unikt annonsemedia - utnytt den muligheten.

Vi treffer målgruppen vår midt i hjertet. Det er et faktum at norges befolkning reiser bort stadig oftere, og mange ønsker å prøve nye og spennende reisemål - gjerne de som ligger lenger borte enn de greske øyer. Mange stiller derfor kompassnålen mot Asia som er en verdensdel med uante muligheter. Vi er den største, og etter manges mening beste, norske ressursen om Asia på Internett. Hos oss finner nye asiareisende nyttige tips og våre medlemmer diskuterer mulighetene for neste reise, boligkjøp eller annet med likesinnede.

Reiselivsbransjen er en av få bransjer som går i overskudd på Internett, noe som gjør at vi tilbyr annonsører et medium de ikke finner andre steder. For det blir stadig viktigere å annonsere i det medium hvor produktet man annonserer hører naturlig hjemme. Å annonsere i en portal med en million daglige besøkende kan virke forlokkende, men det fører ikke nødvendigvis til økt kontakt eller salg. Reklame som treffer målgruppen man søker gir oftere bedre resultater enn vilkårlig markedsføring. Vi treffer målgruppen for for flere produkter innen reise, helse, bolig med mer - produkter som våre medlemmer og gjester kan ha et behov for.

Hvilken form for annonsering tilbys?
Det tilbys flere former for annonsering som alle har det til felles at de når ut til våre medlemmer og besøkende. Annonsering hos oss tilbys i første rekke for å få inntekter til å beholde, og utvikle, tjenesten. Derfor har vi bare rom for noen få og gode annonsører, da det ikke er noe mål at forumet skal drukne i annonser. Følgende alternativer for annonser er tilgjengelige hos oss:

1. Øverst på alle sider ligger det muligheter for et annonsebanner. I motsetning til annonsebanner på siden vil denne bli vist uansett hvor på Asiaforum.no et medlem eller en gjest beveger seg, så eksponeringen er ekstremt god. Vi har kun 4 annonseplasser her!

Pris per måned er: 1 200 kroner (minimum 12 måneder).

2.
På forsiden har vi mellomstore annonser som viser meget godt igjen. Disse to plassene vises kun når medlemmer eller gjester er på førstesiden, men da alle medlemmer og gjester må innom førstesiden før de kan gå videre er eksponeringen veldig god.

Pris per måned er: 750 kroner (minimum 12 måneder).

3. På høyre side i alle innlegg har vi en liten annonseenhet. Denne vises i alle tråder, og har god eksponering, dette er en av våre beste annonseenheter.

Pris per måned er: 1 200 kroner (minimum 12 måneder).

4. Under første innlegg i hver tråd har vi en stor annonseenhet, og her sikres du maksimal eksponering. Dette er vår aller beste annonseenhet.

Pris per måned er: 2 000 kroner (minimum 12 måneder).

5. Dersom du ønsker en tekstlenke eller to på Asiaforum.no så er dette mulig. Tekslenkene kan legges i en egenskrevet tekst som vi vil legge opp med henvisning til. Det gjøres oppmekrsom på at det vil fremkomme i en slik tekst at det er betalt reklame, slik at våre medlemmer og gjester til enhver tid vet hva som er betalt reklame og ikke. Tekstlenker har vist seg å være en effektiv annonseform.

Pris per år er: 3 000 kroner for 1 tekstlenke og 4 000 kroner for 2 tekstlenker.

6. Når du skriver et innlegg har du mulighet til nederst på det innlegget å legge til en signatur. I signaturen kan du mot et vederlag legge til en tekstlenke til din virksomhet. Dette er en veldig fin måte å få spredt tekstlenken din til mange, da den som sagt vil komme under alle dine innlegg og bli sett av mange. Men for at den skal ha optimal virkning er det vesentlig at dine innlegg er informative og gode.

Pris per år for denne spennende annonseformen er: 2 500 kroner.

7. Andre forslag til annonsering vil bli tatt opp til vurdering. Det kan være sponsing av premier til en konkurranse hvor navnet på den som har gitt premien kommer klart og tydelig frem, en egen side med spesielle flypriser til de destinasjoner som er aktuelle for våre gjester og besøkende eller annet. Har du lyst til å annonmsere litt utradisjonelt, send inn ett forslag med hva du kunne tenke deg.

Pris per år for denne spennende annonseformen er: Vurderes fra gang til gang.

Merverdiavgift
For firma og privatpersoner registrert i Norge tilkommer 25% i merverdiavgift i følge regelverket. Det tilkommer ikke merverdiavgift for firma og privatpersoner som er registrert i utlandet i følge regelverket.

Kontakt oss for flere opplysninger eller en annonse.
Ønsker du flere opplysninger eller vil du bestille en annonse i dag, ta kontakt med administrator av Asiaforum.no. Det gjør du ved å sende en e-post til post [at] asiaforum.no

Siste fra ikke-asiarelatert

298 aktive bruker(e)

  • 297 gjester, 0 anonyme brukere

Statistikk

  • Tråder: 35322
  • Poster: 681008
  • Medlemmer: 10036
  • Nyeste medlem: adsense

Annonse

Aktuelle reisebrev

Bokanmeldelser

Valutakurser, siste 365 dager

 SisteToppBunn